Levensgroot scrabblespel huren bij Swentibold Scrabbleclub Born.

Swentibold Scrabbleclub heeft een mooi levensgroot scrabblespel te huur.
Het speloppervlak is 4 bij 4 meter met letters van 15 bij 15 cm.
Het Scrabblespel is een onderhoudend en leerzaam woordenspel. Uitstekend geschikt is voor o.a. familiefeestjes, teambuilding, familiefeestjes, educatief en onderhoudend gebruik op o.a. scholen en instellingen.
Denk hierbij ook aan inburgeringscursussen waarbij de Nederlandse taal een belangrijke rol speelt. Het Nederlands leren kan dan op speelse wijze in b.v. groepsverband, worden geoefend. Het spel is zodanig ingepakt, dat het gemakkelijk vervoerd kan worden.
Indien gewenst kan een clublid van Swentibold Scrabbleclub Born als spelleider of begeleider fungeren.
Informatie over huurcondities en mogelijkheden via 0612119438 of mailen naar info@swentiboldscrabble.nl