Open dag bij Gilde de Graven

Op zaterdag 2 september 2023 hebben wij onze Duplicate Scrabble club mogen presenteren op de OPENDAG van Gilde de Graven in Munstergeleen.
De uitnodiging van Bert Wasenberg is door ons met beide handen aangegrepen omdat Gilde de Graven staat voor een organisatie die een grote bekendheid geniet.
Zij bieden een scala aan activiteiten, workshops en cursussen van uiteenlopende aard.
Ons doel was dan ook om middels onze presentatie te polsen of er geïnteresseerden zouden zijn in onze Duplicate Scrabble speelwijze.
De interesse bleek duidelijk wel aanwezig te zijn gezien het aantal mensen welke serieus weten wilden wat onze spelvorm zo anders maakt t.o.v. traditioneel scrabbelen.
De volgende stap is dan ook dat Gilde de Graven in hun Nieuwsbrief een aankondiging gaat doen.
Het plan is om op 15 november 2023 in de avonduren van 19 tot 21u een workshop achtige presentatie van Duplicate Scrabble te organiseren.
In afwachting van hoe groot de belangstelling hiervoor is, zou dit een unieke kans zijn om ons nog uitgebreider te kunnen profileren.
En we hopen dan uiteindelijk op uitbreiding van ons ledenbestand.
Al met al hadden Paula, Mieke, Dicky en ikzelf een positief gevoel over de belangstelling die er was voor onze aanwezigheid op deze druk bezochte OPEN DAG van Gilde de Graven.